Logo SKFK (Skunkfunk)

SAMENBOUWEN AAN DUURZAMER MODE.

 

Skunkfunk kledingcollecties worden altijd gecreëerd in een onafhankelijke en innovatieve geest. Elk van hun modellen is een unieke combinatie van de geometrie, strakke lijnen en opvallende contrasten die inspiratie put uit de hedendaagse kunst en de stedelijke-chique stijl.

 

Elk Skunkfunk kledingstuk is ontworpen van A tot Z in het hart van het Baskenland, een groen land waar mode, burgerzin  en mix van duurzame ontwikkeling hand in hand gaan. Het is hier dat de stedelijke landschappen, vol van kleuren en vol met hedendaagse kunst, hun dagelijkse inspiratie voeden. In een mode-industrie die vaak milieukwesties negeert en bederfelijke producten maakt voor massaconsumptie, is het aan ons om verandering te initiëren.

 

Skunkfunk streeft naar duurzame kleding in stijl en kwaliteit. In plaats van het creëren van een ecologische lijn, hebben ze ervoor gekozen om dit principe toe te passen op heel hun bedrijf, fiber verven, verpakking, vervoer en zelfs in hun relatie met de klant. Ze geloven in deze verandering. Ze beschouwen dit avontuur als een permanent streven naar verbetering en handhaven het sterke doel om hun acties en resultaten te ontwikkelen.

 

Ontdek jurken, blouses, truien, broeken, rokken in biologische katoenen GOTS gecertificeerde, in lyocell, hennep, gerecyleerd materialen van de Skunkfunk collectie in onze winkel in Namen of via onze webshop:

 

https://www.lenvolducolibri.be/nl/categorie-produit/onze-merken-nl/skunkfunk_nl/