Het Duitse merk Armedangels, startte in 2007 met ecologische kleding in biologisch katoen, en is sinds dan geëvolueerd naar de volgende filosofie:

 

Eigentijds ontwerp:

Armedangels houdt van mooie, biologische en eerlijke producten. In plaats van de nieuwste trends na te lopen, richt Armedangels zich op moderne en hedendaagse collecties.

Fashion Fair in plaats van Fast Fashion …

 

Duurzame materialen:

Volgens hen, is het biologische niet alleen een trend, maar ook een overtuiging en een verantwoordelijkheid. Het beschermen van onze omgeving is geen optie maar een noodzaak. Als gevolg hiervan gebruikt Armedangels alleen duurzame materialen zoals biologisch katoen, biologisch vlas, biologische wol en gerecyleerd polyester. Armedangels is GOTS-gecertificeerd sinds 2011.

 

Eerlijke arbeidsomstandigheden:

Armedangels neemt aan dat het hun verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat iedereen die betrokken is bij de productieketen onder redelijke voorwaarden werkt, of het nu katoenproducenten in India zijn, een kleermaker in Turkije of een modelmaker in Duitsland.

Ontdek jurken, blouses, truien, vesten, broeken, rokken, biologische katoenen tunieken GOTS gecertificeerd, lyocell, gerecyleerd materialen uit de Armedangels-collectie in onze winkel in Namen of op onze webshop:

 

https://www.lenvolducolibri.be/nl/categorie-produit/onze-merken-nl/armedangels_nl/