Kari’T Care – Solide Deodorant

8,50 

Verkrijgbaar in bulk, deze vaste lavendel deodorant is gemaakt van sheaboter, biologische vierge kokosolie, candelillawas en witte klei. Ze hebben bakpoeder toegevoegd, maar in kleinere hoeveelheden, wetende de schurende kant, zinkoxide, die de werking ervan versterkt door het absorberen van de vochtigheid gekoppeld aan transpiratie en het beperken van de proliferatie van bacteriën, de oorsprong van slechte geuren, dankzij de bacteriedodende eigenschappen. Iris poeder neutraliseert ook slechte geuren met respect voor de gevoeligheid van de oksels.

Gewicht 50gr

Samenstelling:

Wilde karitéboter, candelillawas, organische vierge kokosolie, zuiveringszout, klei, maïszetmeel, zinkoxide, iriswortel, lavendel etherische olie, allergenen die van nature in de etherische olie aanwezig zijn.

Hoe te gebruiken: Leg de deodorant onder warm water, breng het aan onder de oksels en masseer het overschot in voor een optimale penetratie.

Uitverkocht

Categories: , SKU: EC-KTC-18

Beschrijving

De zepen worden op ambachtelijke wijze met behulp van de koude verzepingsmethode gemaakt van ethische karitéboter en edele ingrediënten uit de biologische of eerlijke handel.  Het is in Sombreffe, België dat alle magie gebeurt!…Lees verder