Kari’T Care – Lichaamsolie – Kari’T Oil – Sensible

17,00 

Een voedende lichaamsolie voor het hele gezin met Shea-Calendula, geurloos en allergeenvrij, ideaal voor de gevoelige huid.

Kari’T Oil Sensitive, vult het Sensitive assortiment aan, is geformuleerd voor de kwetsbare huiden van de hele familie met een calendula maceraat. Een lichte geur van virgin kokosnoot parfums deze mix van plantaardige oliën. Het is een mengsel van verschillende biologische droge oliën, met een extra 10% rauwe karitéboter. Het kan zowel in de zomer worden gebruikt als een lichaamsverzorging om het lichaam te hydrateren na blootstelling aan de zon en in de winter om de door de kou uitgedroogde huid diep te voeden.

Het is noodzakelijk om goed te schudden om de inhoud te homogeniseren, inderdaad, onze aanpak is om het aantal ingrediënten aanwezig in onze formules te minimaliseren, we wilden niet toe te voegen emulgator of andere overbodige ingrediënten. Aangezien sheaboter de neiging heeft te stollen en zwaarder is dan de andere aanwezige plantaardige oliën, is het daarom noodzakelijk om voor elk gebruik de sheaboter in suspensie in het oliemengsel te doen. In de winter is het mogelijk dat de karitéboter bevriest, dus de olie moet onder een druppeltje heet water of in de buurt van de verwarming worden gelegd.

Samenstelling: Calendula maceraat in biologische zonnebloemolie, biologische vierge kokosolie, wilde rauwe sheaboter, biologische jojoba-olie, biologische abrikozenpitolie.

Uitverkocht

Categories: , SKU: EC-KTC-13

Beschrijving

Kari’T Oil zijn mengsels van verschillende biologische of ethisch geproduceerde droge oliën, verrijkt met meer dan 10% van onze ruwe karitéboter. Ze dringen sneller door dan crèmes en kunnen zowel in de zomer worden gebruikt als lichaamsverzorging om het lichaam te hydrateren na blootstelling aan de zon als in de winter om de door de kou uitgedroogde huid diep te voeden….Lees verder