BIVOUAK – Biologische zeep

12,90 

Deze zeep voor mannen is een biologische surgraszeep voor het lichaam die uw huid grondig reinigt dankzij de eigenschappen van plantaardige steenkool, een krachtige ontgifter die vervuilende stoffen, toxines en bacteriën absorbeert en tegelijkertijd de meest gevoelige huid respecteert.

De ambachtelijke vervaardiging van deze biologische zeep is respectvol voor het milieu, want ze is gebaseerd op de techniek van koude verzeping, die uw huid een hoog gehalte aan glycerine verzekert. Dit is een essentieel ingrediënt dat zachtheid en bescherming van uw huid garandeert.

Deze natuurlijke surgraszeep met zijn frisse en houtachtige geur tonifieert en regenereert uw huid en geeft u een plezierig gebruik en een onmiddellijk gevoel van ontspanning.

Op voorraad

Categories: , SKU: EC-BIV-1

Beschrijving

BIOLOGISCHE EN NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN, HANDGEMAAKT IN FRANKRIJK
VOOR MANNEN MET EEN AVONTUURLIJKE ZIEL

Bij Bivouak zorgen ze er elke dag voor dat de cosmetische verzorging van hoge kwaliteit is en de man weer in contact brengt met zijn ware aard…Lees verder

Composition

91,40 % d’origine naturelle & 69,40 % bio
Saponifié à froid
100 grammes – Emballage papier recyclable
Environ 2 mois d’utilisation en moyenne
Fabriqué en France à la main
1% reversé pour la Planète
Non testé sur animaux

INCI

Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Sodium Hydroxide, Sesamum Indicum Seed Oil*, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*, Carbo Vegetabilis, Juniperus Communis Fruit Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Canarium Luzonicum Gum Oil, Limonene, Linalool

* Ingrédient issu de l’agriculture biologique
* Organic Ingredient