Toont alle 18 resultaten

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Aventurijn Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Aventurijn edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Aventurijn edelsteen symboliseert motivatie, voorspoed en vertrouwen.

A Beautiful Story – Beauty Blauwe Agaat Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Blauwe Agaat edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

A Beautiful Story – Beauty Citrien Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Citrien edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Granaat Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Granaat edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

A Beautiful Story – Beauty Labradoriet Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Labradoriet edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.

A Beautiful Story – Beauty Rozenkwarts Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Rozenkwarts edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Rozenkwarts edelsteen helpt van jezelf te houden, liefde te verspreiden en brengt harmonie.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Tijgeroog Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Tijgeroog edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid.

A Beautiful Story – Beauty Zwarte Onyx Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Zwarte Onyx edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

A Beautiful Story – Beauty Zwarte Onyx Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Zwarte Onyx edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

A Beautiful Story – Sparkle Black Onyx Silver Ring

29,95 

Deze ring heeft met goud gevulde kralen en een kleine facetgeslepen zwarte Onyx edelsteen. De zwarte Onyx edelsteen symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen wanneer u zich moet concentreren zonder afgeleid te worden door uw omgeving.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Sparkle Granaat Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en een gefaceteerde Granaat edelsteen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

A Beautiful Story – Sparkle Labradoriet Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en worden gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en een gefaceteerde Labradoriet edelsteen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.