Resultaat 1–30 van de 41 resultaten wordt getoond

Out Of Stock

A Beautiful Story – Hart Sterling Zilver Verguld Oorbel

14,95 

Dit knopje is sterling zilver verguld met een symbool van een hart. Het Hart symboliseert liefde in alle vormen. Draag dit symbool om de kracht van liefde te omarmen en verspreid je eigen liefde, liefde, liefde!

 

Deze oorbel wordt per stuk verkocht. Je ontvangt dus géén paar oorbellen maar 1 losse oorbel.

A Beautiful Story – Maan Sterling Zilver Verguld Oorbel

14,95 

Dit knopje is sterling zilver verguld met een symbool van de maan. De Maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.

Deze oorbel wordt per stuk verkocht. Je ontvangt dus géén paar oorbellen maar 1 losse oorbel.

A Beautiful Story – Magical Citrien Goud Oorbellen

29,95 

Deze oorbellen zijn dunne met de hand gehaakte oorbellen van glaskralen met een hanger van een Citrien edelsteen. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens.

A Beautiful Story – Schelp Sterling Zilver Oorbel

12,50 

Dit knopje is sterling zilver met een symbool van een schelp. De schelp symboliseert onze innerlijke kracht. Dit symbool begeleidt je tijdens de persoonlijke reis door het leven. Draag dit symbool en blijf trouw aan jezelf wanneer je de neiging hebt de moed op te geve

Out Of Stock

A Beautiful Story – Schelp Sterling Zilver Verguld Oorbel

14,95 

Dit knopje is sterling zilver verguld met een symbool van een schelp. De schelp symboliseert onze innerlijke kracht. Dit symbool begeleidt je tijdens de persoonlijke reis door het leven. Draag dit symbool en blijf trouw aan jezelf wanneer je de neiging hebt de moed op te geve

A Beautiful Story – Sterren Zwarte Onyx Sterling Zilver Oorring

29,95 

Deze oorbel zijn sterling zilver met drie kettinkjes. Aan twee kettinkjes is een kleine ster bevestigd en aan een kettinkje is een kleine Zwarte Onyx edelsteen bevestigd. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Ster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in je leven.

A Beautiful Story – Sterren Zwarte Onyx Sterling Zilver Verguld Oorring

34,95 

Deze oorbel zijn sterling zilver vergulden met drie kettinkjes. Aan twee kettinkjes is een kleine ster bevestigd en aan een kettinkje is een kleine Zwarte Onyx edelsteen bevestigd. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Ster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in je leven.