Resultaat 1–30 van de 775 resultaten wordt getoond

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Aventurijn Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Aventurijn edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Aventurijn edelsteen symboliseert motivatie, voorspoed en vertrouwen.

A Beautiful Story – Beauty Blauwe Agaat Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Blauwe Agaat edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

A Beautiful Story – Beauty Citrien Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Citrien edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Granaat Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Granaat edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

A Beautiful Story – Beauty Labradoriet Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Labradoriet edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.

A Beautiful Story – Beauty Rozenkwarts Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Rozenkwarts edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Rozenkwarts edelsteen helpt van jezelf te houden, liefde te verspreiden en brengt harmonie.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Tijgeroog Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Tijgeroog edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid.

A Beautiful Story – Beauty Zwarte Onyx Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Zwarte Onyx edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

A Beautiful Story – Beauty Zwarte Onyx Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Zwarte Onyx edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

A Beautiful Story – Bloom Lapis Lazuli Zilver Armband

19,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en een lapis lazuli edelsteen, geregen op drie strengen katoendraad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.

16 – 22 cm

A Beautiful Story – Fairy Blauwe Agaat Paardenbloem Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Blauwe Agaat edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van een Paardebloem. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem. De Paardenbloem staat voor geluk en trouw. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Dit symbool helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.

80 cm

Out Of Stock

A Beautiful Story – Fairy Carneool Paardenbloem Goud Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Carneool edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een Paardebloem. De Carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit. De Paardenbloem staat voor geluk en trouw. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Dit symbool helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Granaat Libelle Goud Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Granaat edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een Libelle. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.

80 cm

Out Of Stock

A Beautiful Story – Fairy Lapis Lazuli Ster Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Lapis Lazuli edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van Sterren. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. De Ster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in je leven.

80 cm

Out Of Stock

A Beautiful Story – Fairy Rookkwarts Boom Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Rookkwarts edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Levensboom. De Rookkwarts edelsteen elimineert negatieve energie en helpt jouw kracht te manifesteren. De Levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Tijgeroog Boom Goud Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Tijgeroog edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van de Levensboom. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid. De Levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Zwarte Onyx Maan Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Zwarte Onyx edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Maan. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.

80 cm

A Beautiful Story – Friendly Carneool Goud Armband

17,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en carneool edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad.

Carneool is moedig en creatief. Weet je niet waar te beginnen? Carneool gaat met je mee en wijst je de weg.

16 – 22 cm

Out Of Stock

A Beautiful Story – Friendly Citrien Goud Armband

17,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en citrien edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens.

16 – 22 cm

A Beautiful Story – Friendly Rookkwarts Zilver Armband

17,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en rookkwarts edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad.

Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei.

16 – 22 cm