Resultaat 1–30 van de 596 resultaten wordt getoond

A Beautiful Story – Winter Mixed Lapis Lazuli Zilver Armband

19,95 

Winter Mixed Lapis Lazuli armband is een armband met drie strengen. Deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen, messing kralen en Lapis Lazuli edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.

Afmeting : 16 – 22 cm

A Beautiful Story – Breezy Citrien Goud Armband

24,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen en Citrien edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad.  De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens

Afmeting: 16-22 cm

A Beautiful Story – Jacky Blue Lace Agate Feather Silver Bracelet

39,95 

Deze armband is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine verzilverde messing bedel in de vorm van een Veer en een hanger van een Blauwe Agaat edelsteen. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem. De Veer symboliseert vrijheid en een gids tijdens het reizen met de ziel en geest. Dit symbool helpt je eigen pad te volgen.

16cm

A Beautiful Story – Jacky Multi Color Carneool Goud Armband

39,95 

Deze armband is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine vergulde messing bedel in de vorm van een libelle en een hanger van een carneool edelsteen. De Carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.

16cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Dandelion

14,95 

De ‘Jewelry postcard Dandelion’ is een kaart met een armbandje van grijs katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een paardenbloem. De kaart heeft een unieke illustratie van een paardenbloem met de quote “Make a wish”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7)

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Dream

14,95 

De ‘Jewelry postcard Dream’ is een kaart met een armbandje van grijs katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met de tekst ‘DREAM’. De kaart heeft een unieke illustratie van een dromerige lucht met wolken met de quote “You are my favorite day dream”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband : 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Enjoy

14,95 

De ‘Jewelry postcard Enjoy’ is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met de tekst ‘ENJOY’. De kaart heeft een unieke illustratie van slingers met de quote “Time to celebrate”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Feather

14,95 

De ‘Jewelry postcard Feather’ is een kaart met een armbandje van grijs katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een veer. De kaart heeft een unieke illustratie van een veer die uitloopt in vogels met de quote “With brave wings she flies”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Hearts

14,95 

“De ‘Jewelry postcard Hearts’ is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van hartjes. De kaart heeft een unieke illustratie van confetti van hartjes met de quote “”Throw love around like confetti””.
Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).”

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Luck

14,95 

De ‘Jewelry postcard Luck’ is een kaart met een armbandje van bruin katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met de tekst ‘LUCK’. De kaart heeft een unieke illustratie van klavertjes met de quote “Wishing you…”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Star

14,95 

De ‘Jewelry postcard Star’ is een kaart met een armbandje van katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met sterren. De kaart heeft een unieke illustratie van sterren met de quote “You’re a star”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Tree

14,95 

De ‘Jewelry postcard Tree’ is een kaart met een armbandje van bruin katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een boom. De kaart heeft een unieke illustratie van een gewortelde boom met de quote “Keep growing”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Ketting Paradise Blue Lace Agate Feather Silver

24,95 

De Flow Feather zilver ketting is een verzilverde messing lange ketting met een een verzilverde bedel in de vorm van een veer. De Veer symboliseert vrijheid en een gids tijdens het reizen met de ziel en geest. Dit symbool helpt je eigen pad te volgen.

Aan de veer hangt een kleine  blauwe Agaat edelsteen. De blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

A Beautiful Story – Liberty Blue Lace Agate Zilver Armband

44,95 

Deze armband gemaakt van messing verzilverd met een Blauwe Agaat edelsteen.  De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

 

16 cm

A Beautiful Story – Lively Zwarte Onyx Bloem van het Leven Zilver Ketting

24,95 

Deze ketting is gemaakt van een waxkoord met een Zwarte Onyx edelsteen en een Bloem van het Leven symbool. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De reis door het leven, verandering en groei worden vertegenwoordigd door het Bloem van het leven symbool.

Afmeting : 90 cm

A Beautiful Story – Mala Granaat Goud Armband

19,95 

Deze armband is gemaakt van sandelhout kralen met kleine ronde Granaat edelstenen. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

Afmeting : 17 cm

A Beautiful Story – Namaste Labradoriet Buddha Zilver Armband

29,95 

Deze armband is gemaakt van kralen, een Labradoriet edelsteen en een munt met het symbool van de Buddha. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden. Buddha symboliseert innerlijke rust, balans en wijsheid.

Afmeting : 17 cm

A Beautiful Story – Namaste Maansteen Goud Armband

29,95 

Deze armband is gemaakt van kralen, een Maansteen edelsteen en een munt met het symbool van de Lotus. De Maansteen symboliseert vrouwelijk wijsheid, bescherming en balans. Draag deze edelsteen en voel je veilig en beschermd bij elk nieuw avontuur. De Lotus brengt verlichting tijdens uitdagende momenten. Gebruik wanneer emoties vrijgeven moeten worden en ervaar de zuiverheid van meningsuiting en geest.

Afmeting : 17 cm

A Beautiful Story – Nirmala Carneool Goud Armband

34,95 

Deze armband bestaat uit een samengestelde set van zeven strengen, deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen en vergulde messing kralen geregen op elastiek. Ze worden samengehouden door een handgemaakte ring met daaraan een Carneool edelsteen . De Carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit.

Afmeting : 17 cm