Resultaat 1–30 van de 622 resultaten wordt getoond

A Beautiful Story – Beauty Citrien Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Citrien edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens.

A Beautiful Story – Beauty Granaat Goud Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met gold filled kralen en gefaceteerde Granaat edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

Out Of Stock

A Beautiful Story – Beauty Lapis Lazuli Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Lapis Lazuli edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.

A Beautiful Story – Beauty Rozenkwarts Zilver Ring

29,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Rozenkwarts edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Rozenkwarts edelsteen helpt van jezelf te houden, liefde te verspreiden en brengt harmonie.

A Beautiful Story – Beauty Zwarte Onyx Zilver Ring

24,95 

De ring is één maat en wordt gemaakt van elastiek met sterling silver kralen en gefaceteerde Zwarte Onyx edelstenen. De binnenmaat van de ring is 15mm. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

A Beautiful Story – Breezy Citrien Goud Armband

24,95 

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen en Citrien edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad.  De Citrien edelsteen brengt helderheid en geluk in je leven. Draag deze edelsteen voor dat kleine beetje extra tijdens spannende momenten zoals sollicitaties of examens

Afmeting: 16-22 cm

A Beautiful Story – Fairy Blauwe Agaat Paardenbloem Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Blauwe Agaat edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van een Paardebloem. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem. De Paardenbloem staat voor geluk en trouw. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Dit symbool helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Carneool Paardenbloem Goud Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Carneool edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote vergulde munt met een symbool van een Paardebloem. De Carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit. De Paardenbloem staat voor geluk en trouw. De paardenbloem verspreidt jouw wensen zo ver as de wind blaast. Dit symbool helpt jouw dromen te visualiseren en te volgen.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Lapis Lazuli Ster Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Lapis Lazuli edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van Sterren. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen. De Ster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in je leven.

80 cm

A Beautiful Story – Fairy Rookkwarts Boom Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Rookkwarts edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Levensboom. De Rookkwarts edelsteen elimineert negatieve energie en helpt jouw kracht te manifesteren. De Levensboom symboliseert connectie met jouw oorsprong en de wereld om je heen. Laat dit symbool je begeleiden wanneer je je verdrietig of verloren voelt.

80 cm

Out Of Stock

A Beautiful Story – Fairy Zwarte Onyx Maan Zilver Ketting

39,95 

Deze ketting is gemaakt van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een Zwarte Onyx edelsteen en aan het andere uiteinde een handgemaakte, middelgrote verzilverde munt met een symbool van de Maan. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Maan symboliseert het ritme van de tijd, vrouwelijke energie en eeuwigheid. Dit symbool geeft je kracht tijdens de cyclus van je leven.

80 cm

A Beautiful Story – Jacky Multi Color Carneool Goud Armband

39,95 

Deze armband is een dunne met de hand gehaakte armband van messing kralen met een kleine vergulde messing bedel in de vorm van een libelle en een hanger van een carneool edelsteen. De Carneool symboliseert moed, groei en stimuleert creativiteit. De Libelle symboliseert een gids in tijden van verandering en overgang. Dit symbool helpt jouw eigen kennis naar de voorgrond te brengen.

16cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Butterflies

11,95 

Dit product bestaat uit een ansichtkaart, armbandje en een envelop. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 mm (A7). Het armbandje is gemaakt van katoen waxdraad en een handgemaakt muntje met het symbool van Hartjes. De kaart heeft een unieke illustratie van drie vlinders met de quote “follow your butterflies”.

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Dream

14,95 

De ‘Jewelry postcard Dream’ is een kaart met een armbandje van grijs katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met de tekst ‘DREAM’. De kaart heeft een unieke illustratie van een dromerige lucht met wolken met de quote “You are my favorite day dream”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband : 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Enjoy

14,95 

De ‘Jewelry postcard Enjoy’ is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met de tekst ‘ENJOY’. De kaart heeft een unieke illustratie van slingers met de quote “Time to celebrate”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Feather

14,95 

De ‘Jewelry postcard Feather’ is een kaart met een armbandje van grijs katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een veer. De kaart heeft een unieke illustratie van een veer die uitloopt in vogels met de quote “With brave wings she flies”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Hearts

14,95 

“De ‘Jewelry postcard Hearts’ is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van hartjes. De kaart heeft een unieke illustratie van confetti van hartjes met de quote “”Throw love around like confetti””.
Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).”

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Luck

14,95 

De ‘Jewelry postcard Luck’ is een kaart met een armbandje van bruin katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met de tekst ‘LUCK’. De kaart heeft een unieke illustratie van klavertjes met de quote “Wishing you…”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Star

14,95 

De ‘Jewelry postcard Star’ is een kaart met een armbandje van katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met sterren. De kaart heeft een unieke illustratie van sterren met de quote “You’re a star”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story - JP00007-Jewelry Postcard Tree Out Of Stock

A Beautiful Story – Jewelry Postcard Tree

14,95 

De ‘Jewelry postcard Tree’ is een kaart met een armbandje van bruin katoen waxdraad met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een boom. De kaart heeft een unieke illustratie van een gewortelde boom met de quote “Keep growing”. Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

Armband: 100 cm

A Beautiful Story – Ketting Paradise Blue Lace Agate Feather Silver

24,95 

De Flow Feather zilver ketting is een verzilverde messing lange ketting met een een verzilverde bedel in de vorm van een veer. De Veer symboliseert vrijheid en een gids tijdens het reizen met de ziel en geest. Dit symbool helpt je eigen pad te volgen.

Aan de veer hangt een kleine  blauwe Agaat edelsteen. De blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

A Beautiful Story – Liberty Blue Lace Agate Zilver Armband

44,95 

Deze armband gemaakt van messing verzilverd met een Blauwe Agaat edelsteen.  De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert stromend water en helpt je verborgen emoties los te laten. Deze edelsteen helpt je stress en twijfel weg te nemen en begeleidt je met het vinden van je eigen stem.

 

16 cm